Over Lighthouse

Geld groeit niet zomaar. Rendement realiseer je dankzij de volle inzet van alle betrokkenen. Investeringen worden dan ook succesvol door niet alleen kapitaal maar ook actief management te leveren. Daarom is Lighthouse naast een investeerder ook een toegewijde mee-ondernemer.

Bij Lighthouse hebben we ruime ervaring in het bedrijfsleven en de accountancy. We hebben veel bedrijven van binnen gezien, maar hebben zelf ook ondernemingen opgezet, uitgebouwd en weer uit laten vliegen. Hierdoor zien we heel scherp wat een organisatie nog kan verbeteren om optimale prestaties neer te zetten.

Daarmee gaan wij, samen met het management, stevig aan de slag. Niet alleen om onze investering te beschermen, maar ook om de resultaten te realiseren waar iedereen naar streeft. Daarmee verschillen wij van bijvoorbeeld een bancaire investeerder. We voegen waarde toe aan de onderneming, maar vragen ook veel inzet van het bedrijf waarmee we werken. En we sturen altijd op resultaat. Want samen met de ondernemer delen we een belang: we zitten erin met kapitaal, maar ook met ons hart en ziel.