Voor wie?

Bij succes en groei loop je als bedrijf vaak tegen schaalproblemen aan. Wat je gewend was om te doen werkt plotseling niet goed meer. Dan is het tijd om te professionaliseren. Dat is het moment om processen aan te passen en je bedrijf klaar te maken voor de klim. En dat is waar Lighthouse bij ondersteunt.

Lighthouse investeert graag in ondernemingen die iets bijzonders te bieden hebben. Middelgrote, innovatieve bedrijven waar ons hart sneller van gaat kloppen. In de praktijk is dat vaak in de sectoren IT, chemie & duurzaamheid, internationale handel en de zakelijke dienstverlening. Maar ook andere ondernemingen met bijzonder groeipotentieel hebben onze interesse.

Wij werken graag met ambitieuze ondernemers die willen groeien en bereid zijn daar serieus werk van te maken. Ondernemers die graag uitgedaagd worden om hun grenzen te verleggen. Lighthouse richt zich op ondernemers die willen excelleren in hun kernactiviteit, maar ook durven werken aan hun zwakkere punten. Want alleen op die manier haal je het volle potentieel van het bedrijf naar boven.

Onze keuze om ‘in te stappen’ is van veel factoren afhankelijk. We kijken naar de marktomstandigheden, de strategische positie van het bedrijf ten opzichte van concurrenten maar ook naar de persoonlijke en professionele waarde die wij als Lighthouse kunnen toevoegen. We besteden veel aandacht aan het voortraject zodat als we eenmaal met elkaar in zee gaan, de kans op succes het grootst is.